luni, 22 martie 2010

Serial Nunta: Cu 5 saptamani inainte de nunta

Miresica are o agenda incarcata pentru saptamana care se anunta.

Luni

Ora 8: Miresica se arunca intr-un taxi spre primaria sectorului 3. Taxiul o abureste pe stradute aiurea, o taxeaza de nu se vede si o arunca in curtea Casei Casatoriilor.

Ora 9.00: Buimaca, miresica intra si cauta un ghiseu de informatii unde va afla de ce acte are nevoie pentru cununia civila. Nu-l gaseste, asa ca se gandeste sa intrebe un cuplu emotionat care ii va da toate indicatiile necesare. Fericita, miresica se pregateste sa plece in drumul ei, insa ochii i se pironesc pe un afisulet: „ dupa schimbarea numelui, persoana nu poate trece frontiera cu actul de identitate perforat”!!!!!!!!!

Ora 9.30: Stupoare in sala dar si in creierii deja zdruncinati ai miresicii. Cum adica nu poate trece frontiera? Dar cum va ajunge ea in luna de miere, imediat dupa nunta? Cu pasaportul, ii raspunde o voce mai organziata din partea de creier functionabila. Care pasaport? Cel expirat de 2 ani? Ii raspunde partea de creier distrata. Ups, adica trebuie sa calatoreasca IAR in Bacau unde isi va face pasaport?
(continuare aici)

Niciun comentariu: