luni, 8 noiembrie 2010

Campanie sociala HHC Romania


Lucrez de cateva luni la prima campanie de comunicare pentru fundatia HHC Romania, fundatie cu sediul in Baia Mare. Ei si-au propus ca pana in 2020 sa desfiinteze toate orfelinatele din tara si sa construiasca pentru cei 13.000 de copii, inca inchisi acolo, case maternale si sa dezvolte servicii alternative, impreuna cu statul roman.
Reprezentantul special al fundatiei este Amalia Enache, care impreuna cu Printesa Marina Sturdza, Presedinte Onorific al HHC Romania, vor duce mesajele copiilor mai departe.
Ii putem ajuta pe cei de la HHC Romania cu un sms in valoare de 2 euro la 848, pentru ca ei sa nu mai fie finantati de fundatia mama din UK.
Campania sociala video se deruleaza prin doua spoturi care vor rula pana pe 30 noiembrie in toate produsele TV ale Grupului Media Pro, deocamdata.

2 comentarii:

Anonim spunea...

iti citesc blogul cred ca de vreo 2 ani. imi place. in ultimele 2 luni, a devenit un obicei sa deschid pagina ta, pentru ca aveai un calendar de bebe. prietenul meu este plecat in kosovo 6 luni si se intoarce cu 10 zile inainte sa apara pe lume bebele tau, asa ca imi era foarte de folos calendarul tau. unde a disparut??

delia spunea...

Calendarul nu a dispărut, e in josul paginii! Multumesc mult, se pare ca luna Martie e o luna benefica pentru ambele:)! Cu drag, Delia!