duminică, 4 martie 2012

Si una bonus

Asa am mancat luni bune, cu el pe noi sau in brate. De aici si accidente de genul: ceapa pe cap, inghetata in cap, firmituri de paine in ochi:). Aici cred ca avea in jur de 4 luni.

4 comentarii:

Ioana spunea...

Foarte tare! Eu la 2 luni jum, cu ea intr-un Marsupi rosu, faceam profiterol:-)). Dar n-a rezistat pana a fost gata:-))

lavinia spunea...

Imi trezeste amintiri..baietelul meu, acum de 1 an si 8 luni, nu dormea ziua decat in brate, daca il puneai jos in 5 min se trezea urland.Bine, nici noaptea nu era mare diferenta, n-am avut nici o noapte pana acum dormita cap-coada.Abia de pe la un 1 an si 2 luni a inceput sa doarma cam o ora singur in pat si apoi tot in brate.Altfel un copil vesel si plin de energie, ma gandesc acum ca de frustrare ca nu putea merge, vorbi etc. era asa marait tot timpul cand era micut, cred ca pur si simplu se plictisea asa, ca bebelus neajutorat.
E un scump puiul vostru, si aveti o casa tare draguta si vesela, pentru voi am luat revista din decembrie.

delia spunea...

Vai, deci nu suntem singurii care-si bat joc de copil:). Cred ca pan pe la 6 luni numa cu el gateam in fata sau in lateral si bineinteles ca a fost cobaiul meu, a testat multe retete in cap;).
Lavinia, multumim mult, ar trebui sa facem o sedinta foto si cu casa vraiste cu jucarii peste tot.

lavinia spunea...

Daa, chiar va admir pozele, totul pare asa ordonat si la locul lui, prin pozele mele in 80% din cazuri, pe langa copil, se vad tot felul de lucruri imprastiate, cate-un ibric pe covor, un mar sau o ceapa pe canapea, periute de dinti, tuburi de crema etc.etc.etc. , jucariile clasice nu prezinta mare interes.Eu am ajuns la concluzia ca mai bine il las sa-si faca damblaua si sa testeze diferite lucruri cum ar fi manjitul mobilei cu crema sau pasta de dinti si in 5 min se plictiseste decat sa-i interzic.Per total e mult mai cooperant si el asa.